Sofia Castro ledde uppskattad flamencoworkshop i Falkenberg

22 oktober, kvällen innan föreställningen Pul So, höll Sofia Castro workshop i Falkenberg. Gruppen träffas varje vecka och dansar i vanliga fall för danspedagogen Carola Reisne Åkerlind. Denna gången var det istället flamenco på schemat, något som var helt nytt för de allra flesta. Men gruppen hade dansvana och kastade sig ut i den nya utmaningen med bestämda stamp i golvet, stolta bröstkorgar och roterande handleder. Efteråt gick det inte att ta miste på entusiasmen och glädjen hos deltagarna! Även Sofia Castro blev inspirerad och imponerad av gruppens engagemang och hängivenhet.

Dagen efter gick de och såg föreställningen Pul So där Sofia själv dansar flamenco. Med sig på scen hade hon också kontrabasblockflöjtspelaren Anna Petrini och även gitarristen Johan Moberg på ett stycke.