Inspirationsdag för lärare, pedagoger och ledare inom dans i Halland
16 februari 2019, 9:30-17:00 – Dansstudion i Varberg, Borgmästaregatan 2

Dagen är kostnadsfri men ska anmälas till catherine.ungberg@sv.se

En dag för Dig som arbetar med dansundervisning och som är i behov av inspiration och fortbildning. Denna dag planerar dansutvecklaren på Kultur i Halland tillsammans med verksamhetsutvecklaren på Studieförbundet Vuxenskolan i Varberg.
Vi vill ge en boost i planeringsarbetet och en yta att möta andra pedagoger för att nätverka och byta erfarenheter. Vi hoppas dagen kommer ge massor inspiration och att den också kommer ge ett och annat nytt perspektiv på undervisning.

För frågor hör av Dig till marta.vassegard@regionhalland.se

Anmälning görs till catherine.ungberg@sv.se där Du också uppger eventuella allergier och/eller specialkost.

Inspirationsdagsaffisch.Infotext om workshopledarna till inspirationsdag.