Lördag 4 maj kl 10:00-17:00 på Teater Halland i Varberg.

Audition för en ny dansproduktion för mindre scener av koreografen Nathalie Ruiz. I produktionen medverkar två dansare och en skådespelare och vänder sig till en vuxen publik. Vi söker dig som är professionell dansare med stor erfarenhet, altruist, som tänker utanför ramarna, intresserad av utmaningar och som vill sprida kärleken till dansen! Speciell färdighet som att spela ett instrument, skådespeleri, trolleri, sång med mera är ett plus!

Skicka några rader om dig själv, en bild, CV och kontaktuppgifter (mailadress, telefonnummer och bostadsadress) till info@teaterhalland.se senast 9 april 2019. Om du kommer med till audition får du en kallelse via mail.

Produktionsstart 4/8 2020 med premiär 25/9 2020 och därefter turné fram till 3/12 2020.

/Teater Halland i samarbete med Rum för Dans

Kallelse till audition.