Upplev en stadsvandring i Halmstad på ett annorlunda sätt.

Molds ”Love walks” är en koreograferad promenad utomhus i staden. Vi guidas genom inre rum och rum för möte med andra. I specifika situationer kring kärlek undersöker vi tillsammans vad kärlek kan vara och hur det kan uppstå kärlek.

Mold är ett scenkonstkollektiv under konstnärlig ledning av Johan Rödström, Soledad Howe, Tomas Björkdal och Fredrika Byman Moberg. Mold arbetar med scenkonst utifrån rumslig gestaltning och koreografisk rörelse.

Onsdag och torsdag 4-5 november kl 18. Kom i god tid, senast 17.45. Du får låna en anorak och hörlurar som du använder under stadsvandringen. Kläder efter väder.

Det kostar inget att delta, men det är ett begränsat antal platser. Endast föranmälan via bokning@hallandskonstmuseum.se eller 035-16 23 00. Mötesplats meddelas vid bokning.

Klubb rörelse är en programserie där du kan förvänta dig experimentella och konstartsöverskridande verk, krockar mellan uttryck och intressanta möten. Programserien är ett samarbete mellan Kultur i Halland – Film, Rum för Dans, Musik Hallandia, Art Inside Out, Konst i Halland och Hallands Konstmuseum.

Läs mer om anpassningar på Hallands Konstmuseum med anledning av pandemin.