Inspirationsdag för halländska danspedagoger och danslärare hölls på Sturegymnasiet i Halmstad.

Ett tjugotal danspedagoger samlades under en lördag för att dansa tillsammans och inspireras och utvecklas i sina verksamheter på kulturskolorna, gymnasieskolornas dansprogram, studieförbund och andra ställen.

Karin Munters Jameson och Maggie Broman stod för innehållet under dagen. De är dansare och danspedagoger med bakgrund från Dans- och cirkushögskolan/DOCH. Karin är certifierad lärare i Klein Technique och pedagog i samtida dans. Maggie är pedagog i jazzdans och de undervisar och håller workshops på olika dansskolor och andra platser runt om i Sverige, även internationellt.

Karin och Maggie delade också med sig av sin långa erfarenhet om hur man håller sig kreativ, tips på musik och mycket mer. Vid dagens slut var alla svettiga och trötta, men påfyllda med inspiration och dansglädje.

Flera personer i rörelse.