Har du kunskaper inom svenskt kulturliv och ett kontaktnät inom kultursektorn? Som dansproducent hos oss kommer du planera och genomföra bland annat gästspel med vår verksamhetsledare. Vi söker dig som kan se helheten och som trivs att arbeta i team!

Om arbetsplatsen

Scenkonstavdelningen är en av fyra avdelningar på Kultur i Halland, Region Hallands kulturförvaltning. Avdelningen är uppdelad i Rum för Dans den regionala dansinstitutionen, en regional musikinstitution, Musik Hallandia, samt barn och unga verksamheten med ansvar för hela kulturförvaltningens arbete gentemot barn och unga inom alla konstarter. Bägge institutionerna har ansvar för producerande och främjande arbete.

Din roll hos oss

Som dansproducent kommer du tillsammans med verksamhetsledare ansvara för planering, logistik och genomförande av våra gästspel och samproduktioner tillsammans med personal från våra samarbetsparter. Du planerar workshops, publiksamtal och övriga kringaktiviteter. Du ansvarar för planering och genomförande av residens. Du har även ett visst budgetansvar. Vissa arbetsuppgifter inom kommunikation/marknad ligger också i tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat fram till 30 november 2022, med placering i Halmstad men med Halland som arbetsfält.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskaper om svenskt kulturliv, främst dans och gärna en internationell utblick. Du har ett kontaktnät inom kultursektorn och är van att samverka med olika organisationer. Du behöver ha erfarenhet av budgetarbete och projektledning och du bör ha varit ute i arbetslivet några år. God kännedom om digitala arbetssätt och verktyg är meriterande. Du bör kunna engelska obehindrat i tal och skrift.

Du har relevant högskoleutbildning och/eller annan erfarenhet inom området som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av att arrangera scenkonst, främst dans och att förmedla kultur till olika publikgrupper. Det är meriterande om du har vana från institutioner och/ eller offentlig förvaltning.

Du ska kunna arbeta självständigt och vara drivande inom ditt ansvarsområde, men också kunna se helheten och lagarbetet. Du behöver kunna ta egna och snabba beslut, men också arbeta långsiktigt tillsammans med andra.

B-körkort krävs.

Vi kommer gå igenom ansökningar och kalla till intervjuer löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

AnställningsformVisstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattningHeltid
Tillträde1 september eller enligt överenskommelse
LöneformMånadslön
Antal lediga befattningar1
Sysselsättningsgrad100%
OrtHalmstad
LänHallands län
LandSverige
Referensnummer2021/310
KontaktViveka Sverkerson, Scenkonstchef, 0705-375665
Facklig företrädareMaria Ehde Andersson, DIK, 035-179863
Publicerat2021-04-05
Sista ansökningsdag2021-05-02

 

Sök jobbet via Varbi.se