Foto: Trinidad Carrillo

Scenkonstkollektivet Mold har skapat ”Love walks” – en koreograferad promenad utomhus i staden i Halmstad. Vi guidas genom inre rum och rum för möte med andra. I specifika situationer kring kärlek undersöker vi tillsammans vad kärlek kan vara och hur det kan uppstå kärlek.

Mold har en konstnärlig ledning av Johan Rödström, Soledad Howe, Tomas Björkdal och Fredrika Byman Moberg. Mold arbetar med scenkonst utifrån rumslig gestaltning och koreografisk rörelse.

Datum: 13 och 14 oktober kl. 19.30. Kom senast 19.15. Mötesplats meddelas vid bokning. Promenaden tar ca 1h 30 min. Du får låna en anorak och hörlurar, som du använder under vandringen.
Det kostar inget att delta, men det är ett begränsat antal platser.

Endast föranmälan via bokning@hallandskonstmuseum.se eller 035-16 23 00. Till museets webbsida

Programmet ingår i Klubb rörelse – en programserie där du kan förvänta dig experimentella och konstartsöverskridande verk, krockar mellan uttryck och intressanta möten. Programserien är ett samarbete mellan Kultur i Halland – Film, Rum för Dans, Musik Hallandia, Art Inside Out, Konst i Halland och Hallands Konstmuseum.