Utan publiken finns inte föreställningen!

Vi vill att fler ska upptäcka dansen som konstart. Mötesplatser för dialog, utbyte, intryck och avtryck är viktiga delar i Rum för Dans publika arbete. Att väcka nyfikenheten, bjuda in till upplevelsen, bredda erfarenheten och att ge nycklar till en ökad kunskap av konstområdet dans är målet. Det kan ske genom ett aktivt deltagande i samtal och workshops, men också genom att få tips om webblänkar, möjlighet till besök på öppen repetition, studiecirklar, introduktioner till föreställningen, se dans på film och annat. 

Före föreställningarna har vi ett “försnack” i foajén, en kort introduktion där man får veta något om koreografen och dansarna, bakgrund till det vi ska se, några nycklar in i föreställningen.

Efter föreställningen har vi ett eftersamtal med koreograf och/eller dansare där de kan berätta lite mer om sitt arbete, och där publiken kan ställa frågor. 

Nyhetsbrev

Ett par gånger per säsong skickar vi ut nyhetsbrev där vi bland annat berättar vad som är på gång och vad som hänt. Vill du ta del av nyhetsbrevutskicket? Anmäl dig via formuläret i denna länk.