Nu kommer den italienska koreografen Silvia Gribaudi tillbaka till Falkenberg för att hålla en lekfull dansworkshop! Den passar alla åldrar och kroppar, med eller utan danserfarenhet.

Sedan 2004 har Silvia Gribaudi fokuserat sin forskning på kroppars sociala inverkan och har i centrum komiska element och förhållandet mellan publik och utövare. Hennes förra föreställning Graces visades för ett helt slutsålt Falkhallen förra året och nu är hon tillbaka med sitt verk Grand Jeté, som visas i Kungsbacka 23/9.

Silvia Gribaudis nya verk förkroppsligar lättsamhet, ironi och frihet. I workshopen blir det humor och lek i utgångspunkt från hoppet, Grand Jeté, som är benämningen på ett stort, imponerande hopp inom baletten. Som ett försök att trotsa gravitation och sträcka sig mot himlen i ett stort språng och ett kast i luften. Här betraktas ofullkomlighet och misstag som en uttrycksfull möjlighet. Silvia Gribaudi bygger upp en lekfull atmosfär där vi tillsammans utforskar kroppens uttrycksformer.

Är du redo att göra ditt eget Grand Jeté?

Tid, plats och anmälan

Lördag 16 september på biblioteket i Falkenberg, Argus

klockan 10.30 (fullbokad)
klockan 13.00 (platser kvar)

Workshopen och fika är kostnadsfritt, men du behöver boka din plats. Den pågår i 45 minuter inklusive fika och samtal. Den hålls på engelska.

Anmäl dig senast fredag 17/9 kl 12.00 på länken här

Max antal 20 personer. Passar alla kroppar och åldrar.

Läs gärna mer om föreställningen  Grand Jeté på Kungsbacka Teater  23 september kl. 18.00.